I behov av att hyra lift & mobila arbetsplattformar?

Behöver du nå höga höjder? Välkommen till BÅ Hyrmaskiner, din pålitliga partner när du behöver hyra liftar och mobila arbetsplattformar. Vårt omfattande sortiment av olika typer av liftar ger dig säker och pålitlig vertikal åtkomst. Vi har allt från små pelarliftar till specialliftar och larvbandsliftar.

  Bomlift
  Larvbandslift
  Saxlift
  Skylift & släpvagnslift
  Mm.

Hyr lift och mobila arbetsplattformar hos B&Å Hyrmaskiner

Filtrering – lift, hiss & ställning

Våra liftar

Vi erbjuder ett brett sortiment av liftar, inklusive saxlift, släpvagnslift, bomlift, bygghiss, pelarlift och larvbandslift. Oavsett vilken typ av lift du behöver, hittar du rätt utrustning hos oss.

Hyr skylift/släpvagnslift

Behöver du en flexibel och lätttransportabel lift? Då kan du hyra skylift, också kallat släpvagnslift. Släpvagnsliftarna är enkla att manövrera, smidiga och optimala för underhållsarbeten.

Ha i åtanke vilken längd och höjd du behöver komma åt så hjälper vi dig hitta en passande skylift. Våra skyliftar är utrustade med batteri för längre drifttid och säker drift.

Skylift 15m Dexter 15Z med plattformshöjd max 13m

Hyr saxlift

Bland våra produkter hittar du även saxliftar. Att hyra saxlift hos oss innebär att du får tillgång till robusta och pålitliga maskiner som klarar av både stora som små projekt.

Vi har saxliftar med en varierande bredd och längd på plattformen samt plattformshöjd.

Saxlift 13,7m Genie GS4047

Hyr bomlift

För arbeten som kräver extra räckvidd och höjd är bomliftar det självklara valet. Att hyra bomlift hos oss innebär att du får tillgång till kraftfull utrustning som når de mest svåråtkomliga platserna.

Våra bomliftar erbjuder maximal säkerhet och stabilitet, så att du kan fokusera på ditt arbete.

Bomlift 28m Nifty HR28

Hyr bygghiss

Bygghissar är nödvändiga när det kommer till vertikala transporter på byggarbetsplatser. Hyr bygghiss hos BÅ Hyrmaskiner och upplev hur snabbt och smidigt ditt arbete kan bli.

Våra bygghissar är byggda för att hantera tunga laster och göra ditt bygge effektivare.

Bygghiss

Hyr pelarlift

När du behöver en mindre, men ändå effektiv lift, är pelarliftar det perfekta valet. Våra pelarliftar är kompakta, vilket gör dem idealiska för trånga utrymmen.

Hyr pelarlift hos oss och dra nytta av deras smidighet och pålitlighet.

Pelarlift med Jibb LGMG 10m M0810JE

Hyr larvbandslift

Larvbandsliftar är utmärkta för ojämna och svåråtkomliga terränger. Att hyra larvbandslift hos oss innebär att du får en lift som klarar tuffa förhållanden och erbjuder maximal stabilitet.

Våra larvbandsliftar är perfekta för både stora och små projekt.

Larvbandslift 32,6m Hinowa 33.17

Kontakta oss

Hos BÅ Hyrmaskiner förstår vi att varje projekt är unikt och kräver rätt utrustning. Därför finns vårt sortiment av liftar och mobila arbetsplattformar för att möta dina specifika behov.

Behöver du hjälp att välja rätt lift? Vårt erfarna team är här för att ge dig råd och säkerställa att du får den bästa lösningen för ditt arbete. Hyr din lift hos oss och upplev skillnaden med BÅ Hyrmaskiner.

Lift