040-21 39 90 / 042-453 14 90
kontakt@bahyrmaskiner.se

 

Övriga tjänster

Utförda med erfarenhet och spetskompetens

Hos B&Å Hyrmaskiner finner ni ett brett utbud av tjänster utöver våra hyrmaskiner. Med vår djupa kunskap inom bygg och maskinteknik kan vi erbjuda utföra det mesta ni ber oss om. Nedan berättar vi mer om några av våra övriga tjänster.

Skicka förfrågan

Jour dygnet runt

Våra tjänster finns tillgängliga dygnet runt. Ring vår jourtelefon direkt om ni behöver assistans. Gäller avtalskunder

Transporter och tunga lyft

Om ni behöver hjälp med transport och lyft av tung utrustning som maskin, ställning och arbetsbod kan vi leverera och sätta på plats.

Logistiksamordnare / ID06

Vi installerar systemet ID06 på er arbetsplats. En smidig logistiksamordnare med närvaroregistrering innebär trygghet för både personal och företag.

Reparationer

Bland våra medarbetare finner ni spetskompetens inom maskinreparation och mekanik. Vi håller era maskiner och verktyg välfungerande under hela projektet. Reparationer utförs under helgfria vardagar mellan 07:00 - 16:15

Monteringar

På Hyrmaskiner utför vi komplett montering av exempelvis områdesskydd, skylt- och byggställningar, samt bygghissar. Dessutom tillhandahåller vi transporter och bodetablering.

Vad behöver ni hjälp med?

På Hyrmaskiner utökar vi ständigt våra utbud av tjänster för att möta våra kunders behov. Kontakta oss med er förfrågan så finner vi en lösning anpassad efter er begäran.

Kontakta oss

Är ni intresserade av våra maskiner och byggservice, eller vill ni veta mer om vårt företag och utbud? Då är ni välkomna att kontakta oss.

För brådskande ärenden kan ni ringa vår växel (040-21 39 90) som har jouröppet dygnet runt, alla dagar. Välkomna!

FacebookInstagram

Kontaktformulär