Om B&Å hyrmaskiner

B & Å Hyrmaskiner är ett familjeföretag med depåer i Malmö och Helsingborg. B & Å Hyrmaskiner levererar bygg- och anläggningsmaskiner samt tillhörande tjänster till företag i Skåne. Idag är vi cirka 35 anställda på företaget och har bedrivit verksamhet sedan 1994.

B&Å Hyrmaskiner AB:s vision & affärsidé:

B&Å Hyrmaskiners vision är att vi ska vara en trygg och attraktiv arbetsplats för anställda och en pålitlig och stabil samarbetspartner. Genom det personliga mötet, den moderna maskinparken och förstklassig service skall vi vara ditt självklara val.

B&Å Hyrmaskiner AB skall ge den bästa kundupplevelsen.

  • B&Å Hyrmaskiner AB erbjuder kvalificerad uthyrning av huvudsakligen bygg- och anläggningsmaskiner främst i södra Sverige.
  • Genom ett nära samarbete med hög servicegrad, närvaro och stor kompetens vill vi hjälpa våra kunder att nå sina mest effektiva lösningar för sina kunder. Vi vill även bistå med att öka deras förståelse för vilken produkt som är den bästa lösningen för åliggande problem.
  • Vi skräddarsyr hyreslösningar efter kundens önskemål. Hyreslösningarna lämnas i skriftlig form, med kommentarer som förklarar det ekonomiska utfallet.

Anslutna till Rentalföretagen

Genom vårt medlemskap i Rentalföretagen kan vi erbjuda samma resurser och geografiska bredd som större företag har. Bland medlemmarna finns även specialiserade företag inom moduluthyrning och liftuthyrning som kan bidra med sina respektive kompetenser och maskiner.

Över hela landet

Rentalföretagen har anslutna medlemmar över hela Sverige. Det är en trygghet för våra kunder som arbetar på flera ställen över landet. Beställningar och problemlösning klaras genom egna eller gemensamma resurser inom Rentalföretagen.

Informationsbevakning

En stor del av Rentalföretagens styrka är informationsspridningen mellan medlemsföretagen. Vi håller oss uppdaterade med aktuell branschinformation, gällande nya myndighetskrav, förordningar och bestämmelser samt miljökrav.